Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sörös káposzta

Sörös káposzta
Sörös káposzta
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bajoros jellegű savanyú káposzta, ami frissességével, savanykás-sörös ízvilágával kiválóan megy sült húsok, kolbászok mellé köretként. 

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felhevített sertészsíron üvegesre pároljuk a félfőre vágott vöröshagymát a cukorral együtt. Hozzáadjuk a köménymagot, kissé átpirítjuk, majd felöntjük sörrel, amit hagyunk felforrni.
  2. Beletesszük a savanyú káposztát, a babérlevelet, átkeverjük, és hagyjuk 15-20 percig párolni. Ha kevésnek találjuk a levét, vízzel vagy sörrel pótolhatjuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 963
elküldve: 1
receptkönyvben: 80
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1156 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: köretek
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: német
adag: 6 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

savanyú káposzta sörrel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

113
sertészsír 1 ek
vöröshagyma 1 nagy db
cukor 3 ek
köménymag 1 ek
sör 5 dl
savanyú káposzta 800 g
babérlevél 3 db