Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkatekercs picurkaandi konyhájából

Sonkatekercs picurkaandi konyhájából
Sonkatekercs picurkaandi konyhájából
25 perc / előkészület: 20 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A legkedveltebb ünnepi fogás nálunk. :)

hozzávalók / 10 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Sűrű besamelt készítünk: A vajat felolvasztjuk, elkeverjük a lisztet benne, és hagyjuk kicsit pirulni. Felöntjük a tejjel állandó keverés mellett, nehogy csomós legyen. Forrás után 1-2 percig főzzük, hogy jó sűrű legyen. Ízesítjük sóval és szerecsendióval. Hagyjuk hűlni.
  2. A hideg besamelbe belekeverjük a krémsajtot és a majonézes tormát. Habzsákba töltjük a krémet.
  3. A gépsonkaszeleteket egymás mellé fektetjük, vastag krémcsíkot húzunk az egyik oldalukra, majd feltekerjük. Ha marad krém, krémrózsákkal díszíthetjük az elkészült tekercseket.
  • költség: 2000 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 787
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

picurkaandi

Mióta szakács: 2019.01.05.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 10 főre

egyéb elnevezések

krémsajtos sonkaroló

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

186
gépsonka 500 g
vaj 20 g
finomliszt 2 csapott ek
tej 200 ml
1 kávéskanál
szerecsendió 1 csipet
krémsajt 150 g
majonézes torma 160 g