r
Nosalty Logó

Sok pudingos sütemény

NS
Sok pudingos sütemény
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A laphoz

A krémhez

A csokimázhoz

553
Kalória
9.5g
Fehérje
61.9g
Szénhidrát
31.1g
Zsír
44.4g
Víz
182.9g
Koleszterin
3.4g
Élelmi rost
37.7g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A laphoz

A krémhez

A csokimázhoz

Összesen 553 kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A laphoz

A krémhez

A csokimázhoz

Összesen 4425 kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A laphoz

A krémhez

A csokimázhoz

Összesen 289 kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    31.1 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    815.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    198 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    324 mg
  • Nátrium
    213 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    61.9 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    44.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    288 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    147 mg
  • Retinol - A vitamin:
    275 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    157 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    250 micro
Összesen 553 kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    76.2 g

Zsír

  • Összesen
    248.4 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    105 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    58 g
  • Koleszterin
    1463 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6523.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    145 mg
  • Kálcium
    1580 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    464 mg
  • Foszfor
    2591 mg
  • Nátrium
    1702 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    495.3 g
  • Cukor
    302 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

Víz

  • Összesen
    354.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2307 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    318 micro
  • K vitamin:
    197 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    208 micro
  • Kolin:
    1173 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2202 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    1257 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2003 micro
Összesen 4425 kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    428.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    170 mg
  • Nátrium
    112 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    32.5 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    23.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    152 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    145 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    83 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    132 micro
Összesen 289 kcal

Elkészítés

A laphoz

  1. Két lapot készítünk a hozzávalókat megfelezve. Az első lap elkészítése:4 tojássárgáját, 3 ek cukrot, 1 ek lisztet, 1 csomag vaníliás pudingport és fél sütőport összekeverünk. A tojásfehérjékből 1 ek cukorral habot készítünk, ezt belekeverjük a masszába. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 20 percig sütjük.
  2. Míg sül az első lap, elkészítjük a krémet. 3 dl tejben felfőzzük a pudingport, ha kihűlt, belekeverünk 15 dkg porcukrot és 20 dkg margarint. Rákenjük az első lapra.
  3. Megsütjük a második lapot, ráfektetjük a krémre.
  4. Csokimázat készítünk a hozzávalók összemelegítésével, rákenjüka tésztára.
  5. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Főzés ideje: 5 p
  • Sütés ideje: 40 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 30x20

Valahol a neten találtam ezt a receptet, nekem tetszik, hogy nem lisztből van a tészta, bár hagyományos piskótával is elkészíthető. A család és a barátok körében olyan sikert aratott, hogy gyakran kell megsütnöm.

Nosalty stories

További receptek

Epres habroló

A leveles rolókat nemcsak karakteres sajtkrémmel, hanem ízes-friss eperhabbal is megtölthetjük. Méltatlanul alulreprezentáltak az édes rolók a sütemények világában, állítsuk őket ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...