Nosalty Logó

Karamellás-diós kávés szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gubacs
Karamellás-diós kávés szelet
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 934 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 9351 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 288 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    46.7 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    517.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    164 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    126 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.2 g
  • Cukor
    65 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    318 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    302 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    190 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 934 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    117.8 g

Zsír

  • Összesen
    467.3 g
  • Telített zsírsav
    128 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    159 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    147 g
  • Koleszterin
    534 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5173 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    208 mg
  • Kálcium
    1636 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    559 mg
  • Foszfor
    1474 mg
  • Nátrium
    1261 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1182 g
  • Cukor
    653 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    628.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3178 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    275 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    325 micro
  • Kolin:
    373 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3018 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1896 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    355 micro
Összesen 9351 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    159.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    46 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.5 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 288 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához valókat összegyúrjuk. 4 lapot sütünk gáztepsi hátán.
  2. Pudingport felfőzzük a tejjel és a kávéval. Margarint, porcukrot géppel kikeverjük, ha kihűlt a puding, a kettőt jól összekeverjük.
  3. Krémmel töltjük a lapokat.
  4. 30 dkg cukrot egy lábosban megkaramellizálunk, beletesszük a tejszínt, margarint, és összeolvasztjuk.
  5. Diót nagyobb darabokraösszetörjük, serpenyőben megpirítjuk kicsit, és a karamellhez keverjük.Ha kihűlt, a tésztára kenjük.
  6. Pár óra múlva már szelhető, de másnap az igazi.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 13173
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 08.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Gubacs 9 recept

Egyesítettem kedvenc ízeim. Nagyon finom lett.

Hozzászólások

Fahéj

jól hangzik! :) Nekem is a kedvenc ízeim. Üdv: Fahéj

Melcset

Nagyon finom! Mondjuk én karamellás krémet csináltam a lapok közé, a tetején a máz szuper! Köszönöm! :)

Törölt felhasználó

Szeretném kérdezni a máz nem keményedik meg lehet vágni nyugodtan mert a karamellizált cukor meg szokott keményedni ha kih?l. El?re is köszönöm a választ,Marika.

Gubacs

Kedves Marika!A máztól nem kell félni,nem tud megkeményedni a tejszínt?l és a margarintól,s?t érdemes h?t?ben tartani,hogy ne folyón meg. Ajánlóm a karamellás-pudingos szelet sütimet hasonló ehhez csak még finomabb!Sok sikert !

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek