Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertésszelet zöldborsos mártással

Sertésszelet zöldborsos mártással
Sertésszelet zöldborsos mártással
26 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors és finom. Tálaljuk rizzsel, tésztával vagy burgonyával.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, 2 szeletre vágjuk, egy kicsit ellapítjuk.
  2. Sózzuk, borsozzuk, a forró olajban, magas hőmérsékleten 1-1 percig sütjük, majd közepes hőmérsékleten további 2-2 percig sütjük. Sózzuk, borsozzuk, kivesszük, alufóliába csomagoljuk, és melegen tartjuk.
  3. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk, a visszamaradt pecsenyezsírban üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a durvára vágott zöldborst.
  4. Hozzákavarjuk a creme fraichet, a mustárt és a tejszínt, kb. 5 percig főzzük. Sóval, borssal, és Worcestershire mártással ízesítjük.
  5. A húst a mártásba tesszük, és felforrósítjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 085
elküldve: 4
receptkönyvben: 112
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéskaraj tejszínes zölbors mártással, tejszínes zöldborsos sertéskaraj, sertéshús zöldbors mártásban

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

599
sertés rövidkaraj 300 g
vöröshagyma 1 kis db
zöldbors 1.5 tk
crème fraîche 100 g
mustár 0.5 tk
habtejszín 75 ml
worcestershire-szósz 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szójaolaj 1 ek