adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
670
Kalória
53.6g
Fehérje
2.7g
Szénhidrát
44.5g
Zsír
236.8g
Víz
160g
Koleszterin
360mg
Élelmi rost
480mg
Cukor
- 16% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
670
kcal
- 16% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
1340
kcal
- 16% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 53.6 g
Zsír
-
Összesen 44.5 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 28 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 13 g
-
Koleszterin 160 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1016.8 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 67 mg
-
Kálcium 42 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 66 mg
-
Foszfor 550 mg
-
Nátrium 285 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 2.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
Víz
-
Összesen 236.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 9 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 53 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1 micro
-
Kolin: 148 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 45 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 115 micro
Összesen
670
kcal
- 16% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 107.1 g
Zsír
-
Összesen 89.1 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 55 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 26 g
-
Koleszterin 320 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2033.7 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 133 mg
-
Kálcium 84 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 132 mg
-
Foszfor 1099 mg
-
Nátrium 571 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 5.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 473.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 18 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 19 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 105 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 28 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1 micro
-
Kolin: 295 mg
-
Retinol - A vitamin: 10 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 89 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 230 micro
Összesen
1340
kcal
- 16% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.6 g
Zsír
-
Összesen 13 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 47 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 295.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 12 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 160 mg
-
Nátrium 83 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 0.8 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
Víz
-
Összesen 68.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 15 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 43 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 13 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 33 micro
Összesen
196
kcal
Elkészítés
- A sertésszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
- Az olívabogyókat karikákra vágjuk.
- Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, a húst belehelyezzük, majd mindkét oldalán pirosra sütjük (kb. 5-5 perc).
- Felöntjük a fehérborral, mikor forr, fedővel félig lefedjük, visszavesszük a lángot, és így pároljuk, míg a bor el nem fő.
- Majd hozzáadjuk az olívabogyókat, 1-2 percig még főzzük.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 10 p
- Főzés ideje: 20 p
Egy régi receptes újságban akadtam rá erre a receptre.