Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertésszelet olíván

Sertésszelet olíván
Sertésszelet olíván
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy régi receptes újságban akadtam rá erre a receptre.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Párolt rizst tálalunk mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sertésszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Az olívabogyókat karikákra vágjuk.
  3. Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, a húst belehelyezzük, majd mindkét oldalán pirosra sütjük (kb. 5-5 perc).
  4. Felöntjük a fehérborral, mikor forr, fedővel félig lefedjük, visszavesszük a lángot, és így pároljuk, míg a bor el nem fő.
  5. Majd hozzáadjuk az olívabogyókat, 1-2 percig még főzzük.

  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 416
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Cafika

Mióta szakács: 2010.06.20.
156 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

olajbogyós boros sertéssült, sertéssült olajbogyóval és fehér borral

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

NoSalty
Nosalty / NoSalty Wed, 2011-01-12 13:30

Kedves Cafika!
iWiW klubunkban ajánlottuk a recepted!
Légy Te is a NoSalty.hu iWiW klub tagja!
Boldog új évet kívánunk!
NoSalty.hu csapata

cafika
Cafika / cafika Thu, 2011-01-13 23:04

:)
kòszònòm
èn is nagyon boldog ùj esztendòt kìvànok a NoSalty csapatnak, ès olvasòinak!
Cafika

670
sertéshús 50 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl
fehérbor 1 dl
olajbogyó 15 db