r
Nosalty Logó

Serpenyős rozmaringos kacsamell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Smaragd konyha
Serpenyős rozmaringos kacsamell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 663 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 3970 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 158 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    73.3 g

Zsír

  • Összesen
    37.4 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    344 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1320 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    817 mg
  • Nátrium
    298 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    298.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    212 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    218 mg
  • Retinol - A vitamin:
    208 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 663 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    440 g

Zsír

  • Összesen
    224.3 g
  • Telített zsírsav
    106 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    60 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    2063 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7919.7 g
  • Cink
    46 mg
  • Szelén
    335 mg
  • Kálcium
    315 mg
  • Vas
    58 mg
  • Magnézium
    465 mg
  • Foszfor
    4905 mg
  • Nátrium
    1789 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    1793 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1270 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    142 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    74 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    11 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    127 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    611 micro
  • Kolin:
    1306 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1247 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    158 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 3970 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.5 g

Zsír

  • Összesen
    8.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    315.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    195 mg
  • Nátrium
    71 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 158 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Öntöttvas serpenyőben (aminek le lehet venni a fogantyúját, vagy nem műanyag, hogy lehessen sütőbe is betenni) vajon pirítjuk a babérlevelet, rozmaringszálat és a fokhagymát.
  2. A kacsamellek bőrét kockásan bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, és beleforgatjuk a fűszeres vajba.
  3. Hagyjuk benne pácolódni pár órát a hűtőbe téve. Majd mindegyik kacsamellre 1 kis kocka vajat tegyünk.
  4. Előmelegített sütőben, alufólia alatt készre sütjük 180-200 fokon.
  5. Közben lehet locsolgatni a kisült zsírjával.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 24
  • Össznézettség: 17304
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 30.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Serpenyős rozmaringos kacsamell
Smaragd konyha 149 recept

Nagyon szép, friss, hűtött kacsamelleket vásároltam. Ezt áfonyás-vörösboros piros káposztával és krumplis knédlivel tálaltam.

Hozzászólások

lillaruhásnő

Krumplis knédli érdekelne. Nagyon gusztusos és ízléses a tálalás is.

Smaragd konyha

Kedves Lillaruhásn?! Recept a krumplis knédlihez: 4 kisseb rudhoz: 1kg héjában f?tt krumpli, (én el?z? este szoktam megf?zni hogy másnapra kih?ljön)majd megpucoljuk és kis lyuku reszell?n lereszeljük,50dkg finomliszt(+ ha még felvesz, hogy lágy gyurható tésztát kapjunk), só izlés szerint,1 tojás, ezt mind kidolgozzuk és enyhén forrásba lév? vizbe tesszük és f?zzük 10-12percig. Jó étvágyat hozzá és sok sikert a sütés f?zéshez. Üdvözlettel Smaragd konyha!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek