Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Savanyú káposztával töltött hús

Savanyú káposztával töltött hús
Savanyú káposztával töltött hús
185 perc / előkészület: 35 perc főzés: 30 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Idén karácsonyra készült ebédre, nagyon finom, az eredeti recept szerint tekercset kéne készíteni. Nekem így jobban tetszik. Szerintem aki tekercset szeretne, elég 30 dkg káposztát használni, mivel ez a mennyiség sok.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát kockákra vágjuk, és kevés olajon pirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. Amikor elkezd színt kapni, hozzáadjuk a káposztát és 30 percet pároljuk.
  2. A húst bevágjuk úgy, hogy egy nagy szeletet kapjunk és kiklopfoljuk, megsózzuk.
  3. Egy nagy darab alufóliát leteszünk, megolajozzuk, ráfektetjük a húst, a közepére halmozzuk a tölteléket, és a két hosszanti oladalát összehúzzuk, majd jól becsomagoljuk.
  4. Sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 706
elküldve: 4
receptkönyvben: 98
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: közepes
szezon: tél
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

savanyú káposztás hús, szalonnás káposztával töltött sertéshús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

840
sertéshús 1 kg
füstölt szalonna 20 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
savanyú káposzta 60 dkg
napraforgó olaj 3 ek