Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Savanyú káposztás-rizses csirkecomb

Savanyú káposztás-rizses csirkecomb
Savanyú káposztás-rizses csirkecomb
95 perc / előkészület: 15 perc sütés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Aki szereti a savanyú káposztát, nem fog csalódni!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat tisztítás utánsózzuk, borsozzuk, és bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. Kicsit állni hagyjuk, hogy átjárják a fűszerek. Közben a rizst előfőzzük.
  2. A csirkecombokat zsírozott tepsibe tesszük és lefedve 40 percig sütjük. Közben elkészítjük a káposztát. A tojások sárgáját, a tejföl felét, sót, borsot, zúzott fokhagymát, az előfőzött rizst és a káposztát összekeverjük.
  3. Az elősütött csirkecombokat sorba rakjuk, és mellé öntjük a káposztás rizst. Tetejét meglocsoljuk a maradék tejföllel és még 30-40 percig, szép pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 157
elküldve: 7
receptkönyvben: 138
elkészítve: 2/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Detty

Mióta szakács: 2011.07.04.
23 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

savanyú káposztás-rizses csirkecomb, sült csirkecomb savanyú káposztával, káposztás rizzsel sütött csirkecomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

665
csirkecomb 4 db
savanyú káposzta 60 dkg
rizs 12 dkg
tojássárgája 2 db
fokhagyma 2 gerezd
szárnyas fűszerkeverék 1 teáskanál
tejföl 450 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint