r
Nosalty Logó

Sárkány-nyelvek baconba tekerve

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
RAW
Sárkány-nyelvek baconba tekerve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
  • 15% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 41% Zsír
Összesen 263 kcal
  • 15% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 41% Zsír
Összesen 1572 kcal
  • 15% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 41% Zsír
Összesen 304 kcal
  • 15% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 41% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    22.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    398.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    265 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3825 micro
  • Lut-zea
    119 micro
Összesen 263 kcal
  • 15% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 41% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.1 g

Zsír

  • Összesen
    134.8 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2389.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    87 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    126 mg
  • Foszfor
    533 mg
  • Nátrium
    1587 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    109 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    263 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    22951 micro
  • Lut-zea
    711 micro
Összesen 1572 kcal
  • 15% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 41% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    26.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    463.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    308 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4448 micro
  • Lut-zea
    138 micro
Összesen 304 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A jalapeno paprikáknak a végét levágjuk és a belsejét a magokal együtt kivágjuk.
  2. Vigyázzunk, ha érzékeny a kezünk feltétlenül használjunk gumikesztyűt.
  3. A fokhagymát pépessé törjük, a szárított paradicsomot, és a bazsalikomot felaprítjuk, és jól összekeverjük a krémsajttal.
  4. A jalapeno paprikákat bevághatjuk hosszában az egyik oldalon, így könnyebb megtölteni őket.
  5. Megtöltjük a krémmel és egy bacont tekerünk a paprikára.
  6. Fedjük le baconnala nyitott végét a jalapenonak hogy a krém ne folyjon ki a sütés közben.
  7. Fogpiszkálóval rögzítjük őket.
  8. Sütőben vagy grillen megsütjük, akkor jó, ha a bacon átsült.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 120 alkalommal
  • Receptkönyvben: 98
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 13033
  • Feltöltés dátuma: 2011. január 07.

Ajánló

Előételként tökéletes, azt hiszem sörrel, nagyon finom lehet. Akik az erőset szeretik, biztos élvezni fogják ezt a finomságot.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A férjem (sok story-m fog így kezdődni) nagyon szereti a jalapeno paprikát és ezért mindig kutakodom új receptek után. A krém szuper jó... a fokhagyma, és a szárított paradicsom (ami egyébként olajos) nagyon finom a sajtkrémmel összekeverve. Én egy kicsit sokat tettem a paprikákba belőle és egy kicsit kifolyt, de ekkor jött az ihlet! A krém, ami kifolyt, az a fólián sült meg, kívül ropogós volt, belül meg puha ízletes. Így arra gondoltam hogyha csak a krémet sütjük meg akkor  sült húsok mellé díszítésként lehet elkészíthetni, apró finomságként:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így fagyaszd le az aprósütit, ha már nem tudod, mit...

Ebben az időszakban majd mindenki buzgón gyártja a házi aprósütit, így megeshet, hogy kissé elszámoljuk magunkat és nyakunkon marad a sütemény, mert már a szomszédnak is elege van belőle. Ilyenkor nehogy a kukába dobjuk munkánk gyümölcsét, hanem tegyük el ínségesebb időkre, jól jön az még! Mai Napi tippünk ebben segít!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...