Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépás sertésragu

Sárgarépás sertésragu
Sárgarépás sertésragu
110 perc / előkészület: 20 perc főzés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és finom húsétel, bármikorra.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát apró kockákra vágjuk, a zsírját kiolvasztjuk. Hozzáadjuk a felkockázott hagymát és a feldarabolt sárgarépát. Fedő alatt addig pároljuk, amíg a hagyma üveges nem lesz.
  2. A húst felcsíkozzuk, hozzáadjuk a sárgarépás hagymához, megfűszerezzük. Lefedve, közepes lángon addig pároljuk, amíg a hús puha nem lesz. Időnként megkeverjük, az elpárolgott folyadékot jóféle vörösborral pótoljuk.
  3. Főtt tésztával tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 670
elküldve: 2
receptkönyvben: 27
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Okidli76

Mióta szakács: 2013.02.15.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vörösboros-répás sertésragu, sertésragu sárgarépásan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

358
sertéshús 50 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
sárgarépa 2 nagy db
erdélyi szalonna 5 dkg
fokhagyma 1 gerezd
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
borókabogyó 6 db
zellerlevél 3 db
0 ízlés szerint
vörösbor 1 dl