Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépa-saláta Lizinka konyhájából

Sárgarépa-saláta Lizinka konyhájából
Sárgarépa-saláta Lizinka konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a nyers saláta különösen jól jött ebben az influenzás időben. Gyakran készítem. Minden savanyúságot igénylő étel mellé passzol, de szerintem a rántott csirkemellhez a legjobban.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A répát alapos mosás és tisztítás után dióreszelőn, az almát pedig hámozás után egy nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Beletesszük egy nagyobb tálba. Hozzákeverjük az ecetes tormát.
  2. Egy pohárban elkészítjük a saláta ecetet (víz, cukor, ecet, só), és ráöntjük. Jól elkeverjük.
  3. Tálalás előtt legalább 30 percre hűtőbe tesszük.
  • elkészítettem: 35 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 21
össznézettség: 20 907
elküldve: 2
receptkönyvben: 63
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Lizinka

Mióta szakács: 2013.12.27.
368 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
konyhatitkok: nagyi receptjei
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 3 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

répasaláta, nyers saláta, almás répasaláta, ecetes tormás répasaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

81
sárgarépa 20 dkg
alma 1 nagy db
ecetes torma 1 teáskanál
víz 1 dl
cukor 1 ek
ecet 1 ek
1 csipet