r
Nosalty Logó

Sárgabarackos bögrés süti Mártitól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Marti48
Sárgabarackos bögrés süti Mártitól
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 814 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 3244 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 231 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    14 g

Zsír

  • Összesen
    26.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1192.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    321 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    499 mg
  • Nátrium
    297 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    132.4 g
  • Cukor
    72 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    164.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    1178 micro
  • β-crypt
    114 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    231 micro
Összesen 814 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    56.1 g

Zsír

  • Összesen
    105.3 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    35 g
  • Koleszterin
    386 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4771.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    138 mg
  • Kálcium
    1283 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    149 mg
  • Foszfor
    1995 mg
  • Nátrium
    1189 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    529.6 g
  • Cukor
    290 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    656.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    621 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    176 micro
  • Kolin:
    358 mg
  • Retinol - A vitamin:
    209 micro
  • α-karotin
    82 micro
  • β-karotin
    4710 micro
  • β-crypt
    456 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    923 micro
Összesen 3244 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    338.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.6 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    334 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 231 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackot megmossuk, leitatjuk és kettéválasztjuk. A tésztához valókat összekeverjük. Előszór a lisztet, a cukrot, a vaníliás cukrot és a sütőport. Hozzáadjuk a tojásokat, a joghurtot adagolva, közben kevergetjük. Legvégén az olajat dolgozzuk össze a tésztával, hólyagosra keverve az egészet.
  2. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, a masszát beleöntjük (óvatosan mozgassuk meg a tepsit, hogy a massza egyenletesen elosztódjon). A tetejét megrakjuk a barackkal, a vágott felével lefele.
  3. Előmelegített sütőben megsütjük (tűpróba).
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 106
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 40
  • Össznézettség: 43752
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 18.

Ajánló

Lévén nem volt itthon finomliszt, grízes liszttel készítettem, nagyon jól sikerült, merem ajánlani. Ha túl sűrű a joghurt, kevés tejszínnel lazítsuk. A sütési időt igazítsuk a saját sütőnkhöz, én 60 percig sütöttem a már nem vadonatúj sütőmben.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sárgabarackos bögrés süti Mártitól
Marti48 317 recept

Jó kis nyári süti, könnyen és gyorsan elkészül. Nincs különösebb története...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!