r
Nosalty Logó

Sajttal sonkával töltött lángos

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Sajttal sonkával töltött lángos
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 39% Zsír
Összesen 1755 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 39% Zsír
Összesen 7018 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 39% Zsír
Összesen 413 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 39% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.1 g

Zsír

  • Összesen
    132.6 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    56 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2162.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    433 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    366 mg
  • Nátrium
    1258 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    99.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    208 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    45 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    206 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 1755 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 39% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    152.6 g

Zsír

  • Összesen
    530.4 g
  • Telített zsírsav
    106 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    226 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    163 g
  • Koleszterin
    485 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8649.1 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    218 mg
  • Kálcium
    1734 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    178 mg
  • Foszfor
    1465 mg
  • Nátrium
    5031 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    397.5 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    267.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    831 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    180 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    82 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    273 micro
  • Kolin:
    247 mg
  • Retinol - A vitamin:
    824 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    83 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    337 micro
Összesen 7018 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 39% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    31.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    508.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    296 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 413 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lángostésztát alaposan kidagasztjuk a hozzávalókból.
  2. Lisztezzük az alját, a tetejét.
  3. Kb. 1 órát langyos helyen kelesszük.
  4. Majd lisztezett deszkán kocka vagy téglalap alakokat vágva beleteszünk kis sajtot és vékonyra vágott sonkát. A széleit jól összenyomkodjuk.
  5. Mikor az olaj meleg, kisütjük a tésztát. Ne nagy lángon, mert nem sül át a lángos.
  6. Papírszalvétára / törlőre szedjük.
  7. Tejföllel vagy tejföllel elkevert erős paprikával tálaljuk.(Megtaláljátok a receptjét nálam.) Jó étvágyat!
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 25 alkalommal
  • Receptkönyvben: 142
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 25
  • Össznézettség: 33567
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 19.

Ajánló

Bármilyen főzelék tavaszi finomfőzelék, kelkáposzta főzelék vagy tökfőzelék mellé nagyon laktató.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom, mikor a lángosba harapva ilyen finom ízeket érzünk. Tejföllel elszoktunk keverni erős paprikát, és ezt tesszük rá szósznak.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.