Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos sertéscomb Kriszta konyhájából

Sajtos sertéscomb Kriszta konyhájából
Sajtos sertéscomb Kriszta konyhájából
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan valami finomat, és nem volt csirkemell a hentesnél.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 4 vékony szelet sertéscombot (úgy kértem, hogy ne keljen klopfolnom) barbecue fűszerkeverékkel, borssal, fokhagymaporral bedörzsöljük. Kb. fél órát vagy többet hagyjuk állni.
  2. Sütés előtt lisztben átforgatjuk, és a tűzhelyen kevés olajban magas hőfokon hirtelen kicsit megsütjük.
  3. Áttesszük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, lealufóliázzuk, és az előmelegített sütőben közepes fokon sütjük.
  4. Ha a hús megpuhult, levesszük a fóliát, és átsütjük a húst. Kis idő múlva megfordítjuk, hogy a másik fele is piruljon, majd a vége előtt rátesszük a reszelt sajtot (én trappistát használtam), és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 255
elküldve: 1
receptkönyvben: 63
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Kriszta

Mióta szakács: 2012.01.05.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sült sertéscomb sajttal, sertéscomb barbecue fűszerkeverékkel sajttal, sajtos sült sertéscomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

655
sertéscomb 40 dkg
flekken fűszerkeverék 0 ízlés szerint
sajt 15 dkg
bors 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint
finomliszt 1 evőkanál