Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos rántott párizsi

Sajtos rántott párizsi
Sajtos rántott párizsi
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olcsó de finom étel elkészítésén gondolkoztam mikor beugrott hogy a rántott párizsit felturbózom egy kicsit.
Nagyon finom lett azóta is nagy kedvenc :)
(magam sem hittem, de nem folyik ki a sajt sütés közben)

hozzávalók / 4 adag

A rántott párizsihoz

A körethez

ajánlat

A köret lehet bármi más.
Rizibizi, sült krumpli, petrezselymes burgonya stb...

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A párizsit vastag szeletekre vágjuk.
  2. A közepébe vékony késsel lyukat vájunk, abba belenyomunk 1 sajtot.
  3. A szokott módon panírozzuk, és kisütjük bő forró olajban .
  4. Közben megfőzzük a rízst ,amit ha elkészült, összekeverjük a konzerves zöldségekkel.
  5. Konyhai papírtörlőre szedjük a párizsit, és forrón tálaljuk.

  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 567
elküldve: 1
receptkönyvben: 191
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

evelin30

Mióta szakács: 2011.03.21.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajttal töltött rántott párizsi, rántott párizsi sajttal töltve

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Deérné Mari
Deérné Mari Thu, 2011-06-30 07:06

Köszönöm a jó ötletet, úgy is azon gondolkoztam, hogy a mélyhűtőbe "talált" (akcióba vettem, de nem kellett senkinek, ezért bedobtam a mélyhűtőbe, hogy majd csak jó lesz valamire) 2 csomag lapka sajttal mit lehetne kezdeni. Ma zöldbab főzelék lesz az ebéd, ahhoz megcsinálom. Köszi még egyszer a jó ötletet.

evelin30
evelin30 / evelin30 Thu, 2011-06-30 13:23

Kedves Mari!

Ahhoz pont jó lesz, mostanában én is főzelékre készítettem.Gondolom már elkészült.Remélem jól sikerült.Jó étvágyat hozzá :)

Bató Edit
Bató Edit Sat, 2011-04-16 19:41

Hogy ez nekem eddig nem jutott eszembe... Pedig főzelékkel szeretjük a rántott párizsit, szóval legközelebb így készítem. Köszi Evelin. (tündériek a lányaid :)))
Üdv. Edit

evelin30
evelin30 / evelin30 Sun, 2011-04-17 11:45

Köszi, én is nagyon büszke vagyok magamra eddig még nem is láttam így sehol :)
A legjobb benne az hogy a férjemnek is nagyon ízlett kb mintha rántott húst csináltam volna :)
Köszi a lányok dicséretét!

1769
párizsi 50 dkg
lapkasajt 300 g
finomliszt 10 dkg
tojás 2 db
zsemlemorzsa 10 dkg
napraforgó olaj 2 dl
rizs 500 g
csemegekukorica 140 g
zöldborsó 400 g
0 ízlés szerint