r
Nosalty Logó

Sajtos libamájpástétommal töltött paprika

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Sajtos libamájpástétommal töltött paprika
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Töltött paprika

Tálalás

Összesen 794 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Töltött paprika

Tálalás

Összesen 1589 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Töltött paprika

Tálalás

Összesen 163 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    24.9 g

Zsír

  • Összesen
    63.6 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    211 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1989.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    372 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    421 mg
  • Nátrium
    1045 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    299.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1376 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    139 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    515 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    205 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1200 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    2077 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    2252 micro
Összesen 794 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    49.8 g

Zsír

  • Összesen
    127.2 g
  • Telített zsírsav
    50 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    422 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3978.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    744 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    158 mg
  • Foszfor
    841 mg
  • Nátrium
    2089 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.5 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    598.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2752 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    278 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1031 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    410 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2400 micro
  • α-karotin
    153 micro
  • β-karotin
    4154 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    4505 micro
Összesen 1589 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    13.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    408.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    215 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    283 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    106 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    246 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    427 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    264 micro
  • Lut-zea
    463 micro
Összesen 163 Kcal

Hozzávalók

Töltött paprika

Tálalás

Elkészítés

Töltött paprika

  1. A paprikákat megskalpoljuk, a csumát eltávolítjuk. Az újhagymát felkarikázzuk, a petrezselymet két szál kivételével aprítjuk, a sajtot lereszeljük.
  2. Egy tálban összekeverjük a pástétomot, sajtot, hagymát és a fűszereket. A toastot megpirítjuk.
  3. Egy nagy tányérra helyezzük a káposzta levelet, rárakjuk a masszával megtöltött paprikákat, mellé a hegyes paprikát, a paradicsomot, petrezselyem leveleket és a pirítóst.
  4. A pirítóst megkenjük vajjal, és ezzel fogyasztjuk a töltött paprikát. Vörösbort iszunk hozzá.
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 176
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 03.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Sajtos libamájpástétommal töltött paprika
Hobbychef 738 recept

Egy finomság vacsorára.

Hozzászólások

Hagymafaló

Gratulálok a recepthez! Ellenállhatatlan nem csak a kép, de az összetev?k alapján is!

Hozzávalók

Töltött paprika

Tálalás

Címlapról ajánljuk

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?

Masszi- Rigó Csilla

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.