Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos keksz Évi néni konyhájából

Sajtos keksz Évi néni konyhájából
Sajtos keksz Évi néni konyhájából
23 perc / előkészület: 15 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Jucika barátnőm feltételezett látogatására sütöttem ezt, gondolván jobban csúszik a rozé, ha ki van bélelve a bendő egy kis védelemmel.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtot finom lyukú reszelőn lereszeljük.
  2. A diót késes aprítóban durvára vágjuk.
  3. A rozmaringleveleket felaprítjuk.
  4. A hozzávalókat keverőtálban összegyúrjuk, fóliába csomagolva egy órára a hűtőbe tesszük pihenni.
  5. A tésztát kinyújtjuk 2-3 mm vékonyra, kivágjuk a kekszeket, sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük.
  6. 170 fokra előmelegített sütőben hőlégkeverésen 8 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 39x40 x 2 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 980
elküldve: 0
receptkönyvben: 67
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
fogás: amuse-bouche
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 8 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

diós sajtos keksz, rozmaringos sajtos keksz, rozmaringos diós keksz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

400
zabliszt 11 dkg
tönkölybúza liszt 11 dkg
tojás 1 db
cheddar sajt 16 dkg
vaj 16 dkg
dió 8 dkg
1 kávéskanál
bors 1 kávéskanál
rozmaring 1 teáskanál