Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rumos gyümölcssaláta gesztenyemézzel

Rumos gyümölcssaláta gesztenyemézzel
Rumos gyümölcssaláta gesztenyemézzel
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tipp: fogyaszthatjuk azonnal, vagy akár be is hűthetjük nyáron, hogy hűsítőként szolgáljon.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpucoljuk és feldaraboljuk a gyümölcsöket, a konzerv ananász levét pedig leöntjük, mert azt nem használjuk fel.
  2. Egy kisebb pohárban vagy edényben a mézet, a rumot, a citromlevet és a cukrot kikeverjük, majd rácsurgatjuk a feldarabolt gyümölcsökre.
  3. Összekeverjük, hogy jól eloszlassuk a levet és a gyümölcsöket, majd 20 percet állni hagyjuk. 5 percenként megforgatjuk, hogy jól átvegye az ízt.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 969
elküldve: 1
receptkönyvben: 47
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kónya Katalin

Mióta szakács: 2012.03.06.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gyümölcssaláta, rumos gyümölcssaláta, vegyes saláta gyümölcsökből

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

302
alma 2 nagy db
banán 5 db
ananászkonzerv 340 g
kivi 10 db
narancs 2 db
méz 3 ek
citromlé 4 ek
vaníliás cukor 1 csomag
rum 2 ek