Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rozmaringos oldalas

Rozmaringos oldalas
Rozmaringos oldalas
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Általában szárnyasokat és halat készítek, de ez az oldalas sokak kedvence lett.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az oldalasokat felszeleteljük. Egy kis tálban összekeverjük a fűszereket, és megforgatjuk benne a húsdarabokat.
  2. A zsírt rákanalazzuk egy tepsire, ráhelyezzük a húsokat, és meglocsoljuk az egészet balzsamecettel.
  3. 180 fokon előmelegített sütőben 40-50 perc alatt omlósra sütjük. A sütés alatt 2-3-szor megforgatjuk, hogy minden oldala egyenletesen piruljon.
  4. Amikor elkészül, kikanalazunk néhány evőkanál zsírt a tepsiből, amit összekeverünk mézzel, és a húsra locsoljuk.
  5. A tetejére díszítésként pici friss rozmaring kerül.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 12 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 376
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

CulinaRita

Mióta szakács: 2015.04.21.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

balzsamecetes oldalas, sertésoldalas, fűszeres sült oldalas

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

403
sertésoldalas 50 dkg
2 kávéskanál
fekete bors 0 ízlés szerint
rozmaring 1 teáskanál
kakukkfű 1 kk
oregánó 1 kk
sertészsír 3 ek
balzsamecet 2 ek
méz 3 ek