Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rozmaringos csirkemáj rostélyosan

Rozmaringos csirkemáj rostélyosan
Rozmaringos csirkemáj rostélyosan
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hirtelen jött ötlet, de nagyon bevált! Nem utolsó sorban pedig gyors elkészíteni, és nem drága! smiley

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemájat befűszerezzük (delikát, bors, rozmaring). Ha ez megvan, hagyjuk állni 20 percig, hogy bevegye a fűszereket. 
  2. Amíg a máj pihen, elkészítjük az előre megtisztított hagymát. Felkarikázzuk, sóval megszórjuk kicsit. Lisztbe forgatjuk, majd kevés olajon megsütjük. 
  3. Végül a májat is lisztbe forgatjuk, és lassú tűzön többször megforgatva kisütjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 503
elküldve: 0
receptkönyvben: 144
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Aninoria

Mióta szakács: 2012.03.17.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkemáj rostélyosan, rozmaringos máj, csirkemáj rozmaringosan

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

zsofnovak
Zsofnovak / zsofnovak Mon, 2014-11-10 14:51

Köszönöm szépen a receptet! Olyan sikerem lett a páromnál, hogy két napig csak dícséretet kaptam!

386
csirkemáj 50 dkg
rozmaring 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 2 db
finomliszt 3 csapott ek