Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Roston csirke balzsamecetes gombával

Roston csirke balzsamecetes gombával
Roston csirke balzsamecetes gombával
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kellemesen savanykás, könnyű étel, fogyókúrázoknak is ajánlom. 

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet megtisztítjuk, és jó vékonyra kinyitjuk, sózzuk, enyhén borsozzuk.
  2. Kevés olívaolajon jól átsütjük, de figyeljünk rá, hogy ne száradjon ki.
  3. A gombákat tisztítás után negyedekre vágjuk, olívaolajon serpenyőben megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadunk kb 3-5 cl balzsamecetet.
  4. Apróra vágjuk a fokhagymát és hozzáadjuk, ízlés szerint adunk hozzá apróra vágott chilit, petrezselyemzölddel megszórjuk.
  5. Parmezán sajttal megszórjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 661
elküldve: 7
receptkönyvben: 151
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Manuel Calavera

Mióta szakács: 2010.07.04.
20 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás-balzsamecetes csirkemell, serpenyős csirkemell, csiperkegombás csirkemell

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

608
csirkemell filé 100 g
csiperkegomba 4 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
balzsamecet 1 teáskanál
petrezselyem 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
parmezán sajt 10 dkg
olívaolaj 1 ek
chili 1 db