Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répabundás csirkefalatok

Répabundás csirkefalatok
Répabundás csirkefalatok
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a csirkemellet, és hogy ne legyen unalmas, ezt találtam ki.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A répát megpucoljuk, megmossuk, és lereszeljük.
  2. A sajtot is lereszeljük.
  3. Egy tálba tesszük a répát, sajtot, tojást, sót, lenmaglisztet, és alaposan összekeverjük.
  4. A csirkét megmossuk, és felcsíkozzuk.
  5. Egy serpenyőbe olajat teszünk, felmelegítjük.
  6. A csirkedarabokra teszünk a masszából az aljára és a tetejére, majd beletesszük az előmelegített olajba, és aranybarnára sütjük. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 212
elküldve: 3
receptkönyvben: 85
elkészítve: 3/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

répás bundájú csirkemell, répás-sajtos csirkemell, sárgarépás csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1132
csirkemell filé 1 db
sárgarépa 1 nagy db
tojás 3 db
sajt 15 dkg
0 ízlés szerint
lenmagliszt 2 evőkanál
napraforgó olaj 1.5 dl