r
Nosalty Logó

Rebarbarás kevert pite Kláritól

Szekeres Lajosné Klári
Rebarbarás kevert pite Kláritól
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Süti

Öntet

2368
Kalória
34.5g
Fehérje
330.2g
Szénhidrát
105.1g
Zsír
407.3g
Víz
283.1g
Koleszterin
8.8g
Élelmi rost
199.9g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Süti

Öntet

Összesen 2368 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Süti

Öntet

Összesen 4735 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Süti

Öntet

Összesen 223 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    34.5 g

Zsír

  • Összesen
    105.1 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    283 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2719 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    79 mg
  • Kálcium
    866 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    1033 mg
  • Nátrium
    642 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    330.2 g
  • Cukor
    200 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    407.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    260 mg
  • Retinol - A vitamin:
    143 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    165 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    838 micro
Összesen 2368 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    68.9 g

Zsír

  • Összesen
    210.3 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    86 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    67 g
  • Koleszterin
    566 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5438 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    159 mg
  • Kálcium
    1732 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    178 mg
  • Foszfor
    2066 mg
  • Nátrium
    1284 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    660.4 g
  • Cukor
    400 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

Víz

  • Összesen
    814.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    313 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    73 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    123 micro
  • K vitamin:
    165 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    197 micro
  • Kolin:
    521 mg
  • Retinol - A vitamin:
    286 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    330 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1677 micro
Összesen 4735 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    255.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    31 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    38.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 223 kcal

Elkészítés

Süti

  1. Veszünk egy nagyobb tálat, beleöntjük a joghurtot, a kefirt, a cukrot, a tojáskát, a vaníliás cukrot és a csipet sót, majd habverővel jól összekeverjük. Ezután beleszórjuk a sütőporos lisztet. Ezzel is elkeverjük.
  2. A tepsit kikenjük margarinnal, majd kilisztezzük és a tészta felét beleöntjük. Az egy centis darabokra vágott rebarbara felét rászórjuk a tészta tetejére.
  3. Majd beborítjuk a tészta másik felével és a barna cukorba forgatott feldarabolt rebarbarát rászórjuk a tetejére. 180 C-os légkeveréses sütőben, 25 -30 perc alatt megsütjük.

Öntet

  1. A feldarabolt rebarbarát megszórjuk a cukorral, majd felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje. Teljesen puhára főzzük, majd egy levesszűrón átpasszírozzuk.
  2. Tálalásnál a kockára vágott rebarbarás szeletekhez igény szerint tejszínhabot is kínálhatunk és meglocsoljuk rebarbara öntettel.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 25 p
  • Sütés ideje: 30 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C

További receptek

Spenótos-zöldborsós quiche

A quiche receptje sokakat elrettent, leginkább azért, mert nehéznek mutatja magát. Az alábbi verzió ezt próbálja fellazítani, ugyanis mind a tészta, mind a töltelék összeállítás ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek