Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rebarbarakompót télire

Rebarbarakompót télire
Rebarbarakompót télire
130 perc / előkészület: 10 perc főzés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Használhatjuk öntetként palacsintákhoz, pitékhez, fagylalthoz vagy akár a reggeli joghurthoz.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Mossuk meg alaposan a rebarbarát, majd vágjuk másfél centis darabokra. A száráról nem kell a külső hártyát lehúzni.
  2. Tegyük egy nagy lábasba, szórjuk rá a befőzőcukrot, és tegyük bele a hosszában félbevágott vaníliarudat.
  3. Főzzük körülbelül negyed órán keresztül, majd sűrítsük be hideg vízzel elkevert pudingporral. Jól forraljuk ki, majd még a forrásban lévő kompótot szedjük tisztára mosott, kisebb befőttes üvegekbe.
  4. Zárjuk le azonnal, és fordítsuk fejre öt percre.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 928
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
312 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kategória: befőttek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: desszert

receptkategóriák

főkategória: befőttek
alkategória: kompót
hasonló kategóriák: befőtt, fűszerek házilag, télire

egyéb elnevezések

rebarbara kompót, pudingos rebarbara kompót, télire készült rebarbara befőtt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

566
rebarbara 1 kg
pudingpor 1 tasak
befőzőcukor 50 dkg
vanília 2 db