Befőzőcukor

Befőzőcukor

Leírás

A befőzőcukor segítségével gyorsabban készíthetünk lekvárt, dzsemet vagy zselét. Befőzőcukorral rövidebb ideig tart a lekvár főzése, ezért jobban megmaradnak a gyümölcs ízei és rostjai. A befőzőcukor tartalmaz zselírozó anyagot és cukrot, elősegíti a gyümölcspektin kiválását, amely a lekvár megszilárdulását eredményezi.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Sötét, száraz, hűvös helyen.

36 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

19 egészséges húsmentes fogás, ami a szivárvány minden színében pompázik

A természetben mindenütt megtalálható a sokszínűség: szerves része életünknek, körülvesz és meghatároz bennünket. Minél több színt hozunk be az étrendünkbe, a szervezetünk is annál boldogabb lesz. Ezt vallja Sharon Palmer, híres dietetikus és könyvszerző is, aki munkásságával a sokszínű növényi alapanyagok fogyasztását népszerűsíti. Üzenete ihlette ezt az összeállításunkat, fogadjátok sok szeretettel a Nosalty legszínesebb ételeit!

Nosalty

További cikkek