Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott ponty kukoricapelyhes bundában

Rántott ponty kukoricapelyhes bundában
Rántott ponty kukoricapelyhes bundában
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A klasszikus karácsonyi rántott pontyot is fel lehet turbózni kicsit, például ilyen egyszerűen!

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

Majonézes vagy bécsi krumplisaláta megy hozzá a legjobban.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet egy tálba szitáljuk. Hozzáadunk egy bögre kukoricapelyhet, a sót, borsot, a reszelt hagymát, a petrezselymet, majd felöntjük sörrel.
  2. Jól összekeverjük.
  3. A maradék 3 bögre kukoricapelyhet kicsit összetörjük a kezünkkel, és egy tányérra tesszük.
  4. A pontypatkókat először a sörös tésztába mártjuk, majd a kukoricapehelybe forgatjuk, és oldalanként 3-4 perc alatt forró olajban kisütjük.
  • költség: 2500 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 689
elküldve: 1
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
826 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
szezon: tél
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kukoricapelyhes rántott ponty

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

815
finomliszt 20 dkg
kukoricapehely 4 bögre
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 3 ek
vöröshagyma 1 kis db
sör 2 dl
ponty 70 dkg