Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott káposzta Angie konyhájából

Rántott káposzta Angie konyhájából
Rántott káposzta Angie konyhájából
75 perc / előkészület: 20 perc főzés: 45 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a panírozott ételeket.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposzta külső leveleit és a torzsáját eltávolítjuk, majd 6 szeletre vágjuk, és megfőzzük.
  2. Amikor kihűlt, jól kinyomkodjuk, és fasírt alakúra formázzuk.
  3. A tojásokat felverjük sóval, borssal, a zsemlemorzsába belekeverjük az ételízesítőt, majd a szokásos módon lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 463
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: rántott ételek
kategória: tapas
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: meleg előétel
elkészítési idő: 60-120 perc

egyéb elnevezések

káposztafasírt, káposztás gombócok rántva

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1398
káposzta 2 kg
tojás 3 db
finomliszt 15 dkg
zsemlemorzsa 20 dkg
ételízesítő 2 kávéskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 dl