r
Nosalty Logó

Rakott krumpli hagymásan

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rakott krumpli hagymásan
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 620 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 2479 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 152 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.6 g

Zsír

  • Összesen
    47.6 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    308 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1393.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    232 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    318 mg
  • Nátrium
    757 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    250.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    256 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    214 mg
  • Retinol - A vitamin:
    253 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    320 micro
Összesen 620 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    86.3 g

Zsír

  • Összesen
    190.3 g
  • Telített zsírsav
    80 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    1232 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5575.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    930 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    201 mg
  • Foszfor
    1272 mg
  • Nátrium
    3029 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    109.2 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    1002.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1024 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    101 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    227 micro
  • Kolin:
    857 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1011 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    118 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1279 micro
Összesen 2479 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    11.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    76 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    341.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    186 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    78 micro
Összesen 152 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplikat puhára főzzük, miután kihűltek, meghámozzuk. Tojásokat szintén feltesszük főzni.
  2. Minden hozzávalót karikázzunk fel.
  3. A tál aljába olajat öntünk, és elkezdjük rétegezni a hozzávalókat, minden réteget kenjünk meg jó alaposan tejföllel, és sózzuk meg.
  4. Miután elkészültünk, a tetejére is hagyjunk tejfölt, és így tegyük be a sütőbe. Miután érezni kezdjük a finom illatát, lassan el is készül a rakott krumplink.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 8983
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 25.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Egyik ismerősömtől hallottam, hogy ők szoktak a rakott krumpliba hagymát tenni... Én most elsőre nem voltam olyan bátor, és csak éppen egy kicsit tettem bele... De nagyon finom volt, máskor tuti beleteszem amennyit kell! :D

Hozzászólások (2)

terranova56

Kett? vöröshagyma és egy kis szalonna Jó recept köszi

nagyné gizike

Meg csináltam a hagymás rakott krumplit fincsi lett k?sz?n?m a receptett ked ves szakács

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek