Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rakott krumpli hagymásan

Rakott krumpli hagymásan
Rakott krumpli hagymásan
75 perc / előkészület: 30 perc főzés: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik ismerősömtől hallottam, hogy ők szoktak a rakott krumpliba hagymát tenni... Én most elsőre nem voltam olyan bátor, és csak éppen egy kicsit tettem bele... De nagyon finom volt, máskor tuti beleteszem amennyit kell! :D

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat puhára főzzük, miután kihűltek, meghámozzuk. Tojásokat szintén feltesszük főzni.
  2. Minden hozzávalót karikázzunk fel.
  3. A tál aljába olajat öntünk, és elkezdjük rétegezni a hozzávalókat, minden réteget kenjünk meg jó alaposan tejföllel, és sózzuk meg.
  4. Miután elkészültünk, a tetejére is hagyjunk tejfölt, és így tegyük be a sütőbe. Miután érezni kezdjük a finom illatát, lassan el is készül a rakott krumplink.
  • sütési hőfok: 190°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 552
elküldve: 1
receptkönyvben: 77
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kynga

Mióta szakács: 2011.07.11.
206 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rakott krumpli, hagymás krumpli rakottan, virsli rakott krumpli

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

nagyné gizike
nagyné gizike Tue, 2017-04-18 12:53

Meg csináltam a hagymás rakott krumplit fincsi lett kőszőnőm a receptett ked ves szakács

614
burgonya 6 db
tojás 5 db
kolbász 10 dkg
virsli 10 dkg
tejföl 450 g
vöröshagyma 1 db
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint