r
Nosalty Logó

Rakott burgonya gombapaprikással

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gombagasztro
Rakott burgonya gombapaprikással
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
185 °C
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 467 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2333 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 77 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.3 g

Zsír

  • Összesen
    24.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    253 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1345.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    362 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    540 mg
  • Nátrium
    316 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    444.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    264 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    251 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    147 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    515 micro
  • Lut-zea
    340 micro
Összesen 467 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    131.5 g

Zsír

  • Összesen
    122.6 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1264 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6725.8 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    205 mg
  • Kálcium
    1810 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    392 mg
  • Foszfor
    2698 mg
  • Nátrium
    1581 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    197.1 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    2221.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1322 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    261 mg
  • D vitamin:
    308 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    492 micro
  • Kolin:
    1059 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1255 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    737 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    1702 micro
Összesen 2333 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    220.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    84 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 77 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A finomra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát és az apróra vágott paradicsomot, zöldpaprikát. Megszórjuk fűszerpaprikával és készre főzzük.
  2. A burgonyát és a tojásokat szeleteljük és a paprikással rétegezzük: burgonya, tojás, gombapaprikás. A tetejét legvégén megkenjük tejföllel, megszórjuk sajttal és sütőben aranybarnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 185 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 53
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 1800
  • Feltöltés dátuma: 2022. április 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott burgonya gombapaprikással
Gombagasztro 357 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek