Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Sokféle ízesítésben kapható, általában konzerv, vagy tubusos kiszerelésű krém, amit melegszendvicsek készítéséhez ajánlanak. Többnyire tartalmaz paradicsompürét, valamilyen húst (sertés, marha), vöröshagymát, fűszereket, gyakran tartósítószert és ízfokozókat is. Ha házilag állítjuk elő, akkor saját ízlésünknek megfelelően adhatunk hozzá főtt tojást, majonézt, mustárt, felvágottat, gombát, sajtot, stb. A melegszendvicsek ízesítésén kívül használhatjuk pizzákhoz vagy sós sütemények töltelékeként is.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Melegszendvicskrém alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!