r
Nosalty Logó

Piros gyümölcsös joghurttorta (sütés nélkül 6.)

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Piros gyümölcsös joghurttorta (sütés nélkül 6.)
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 211 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2523 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 138 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    229.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.6 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    82.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 211 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.3 g

Zsír

  • Összesen
    93.3 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    287 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2757.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    1211 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    184 mg
  • Foszfor
    742 mg
  • Nátrium
    594 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    354.9 g
  • Cukor
    241 mg
  • Élelmi rost
    37 mg

VÍZ

  • Összesen
    995.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    703 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    135 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    683 micro
  • α-karotin
    80 micro
  • β-karotin
    205 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    680 micro
Összesen 2523 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    151.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.5 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 138 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A babapiskóta egyik oldalát tejbe mártjuk, és beletesszük egy tortaformába a nedves felével felfelé
  2. A joghurtot elkeverjük a 10 ek cukorral és a vanília eszenciával, felverjük a tejszínt, és óvatosan a joghurtba keverjük.
  3. A felemelegített tejben feloldott zselatint állandó keverés közben beletesszük a masszába, meg a gyümölcsöket is.
  4. Ahogy ezt összekevertük, azonnal a piskóta tetejére öntjük, és fóliával letakarva a hűtőbe tesszük.
  5. Ha megdermedt, lehet fogyasztani, de ha áll egy fél napot vagy egy éjszakát, jobban összeérnek az ízek!
  • Tepsi mérete: 25
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 11
  • 7 napos nézettség: 39
  • Össznézettség: 85460
  • Feltöltés dátuma: 2010. december 13.

Ajánló

A babapiskóta hamar átázik, vigyázzunk vele. Volt, hogy egy piskótaalapot készítettem, és arra tettem a masszát.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ettem valahol és ízlett, a receptet nem tudtam, de kikísérleteztem, sikerült!

Hozzászólások (7)

Törölt felhasználó

Tudom már mi lesz a karácsonyi menü befejezése :) Köszönöm :)

Törölt felhasználó

Örülök, h segíthettem! Van sok, csak feltenni nincs id?m! Kapom, kreálom magam is és küldöm, azokat melyek egyszer?en elkészíthet?k és azokat is, melyeket nem kell sütni! KELLEMES SZÓRAKOZÁST!

Törölt felhasználó

Ha csak zselatinlapom van akkor abból mennyit használjak.?

Törölt felhasználó

sziasztok! Én most csináltam meg a tortát, és kis zselatint tettem bele, és sajna nem dermedt meg! Úgyhogy a nagy csomag zselatint ajánlom mindenkinek! Az íze isteni, és nagyon gyorsan kész is volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom a receptet!

cristhy

Isteni volt ez a desszert!! ...... csak keveset csináltam :D Köszönöm a finom receptet, én is csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

Gyanita32

Szia Mindenkinek! Fantasztikus recept nem is és a családomnak is nagyon bejött els? elkészítés ugyan kanalasra sikerült de egy kicsit figyelve és természetesen a kislányom nagy segítségével azóta is csináljuk. 3 sikeres és tökéletes darabon túl vagyunk szuper és finom recept. Köszönöm.

Törölt felhasználó

Kedves Femily! Én is kipróbáltam a receptedet, nagyon finom lett az eredmény, de sajnos elég csúnya - mikor ráöntöttem a joghurtos masszát a tetejére, a babapiskóták mint feljöttek a tetejére... Nem tudom, mit ronthattam el - talán a tejszínt nem jól vertem fel vagy a zselatint nem sikerült feloldanom? (Én erre tippelnék, mert ritkán használom, és megzavart a "melegíteni, de nem f?zni" utasítás, nem mertem nagyra venni a lángot alatta vagy tovább hagyni, és még elég híg volt, mikor hozzáadtam a joghurthoz.) Végül sikerült egyébként megmenteni a külcsínyt is, egy fél adag vaníliás pudingot f?ztem a tetejére, és abba szépen belement a dekoráció(gyümölcs) is... De örülnék, ha legközelebb (mert szerintem lesz ilyen :) ) szebb lenne. El?re is köszi a tanácsot! Saci

Törölt felhasználó

Kedves Saci! ?szinte leszek nekem ez a joghurttorta lekerült a repertoárról, mert oly s?rün készítettem, h azt hitték, h mást nem is tudok! :) A babapiskótát én leváltottam magam készítete piskótára és úgy jött rá a joghurtos-tejszines-zselatinos massza, majd a gyümölcsök, végül mikor már nem merült el a gyümi, akkor úgy még a tetejére is és azt egy kis csomag zselatinnal öntöttem le, így gazdagabb volt! A zselatint én mindíg porból készítem, (Horváth Rozi) és pici cukorral elkeverem szárazon, majd úgy a vizet, vagy tejet öntöm rá és gyöngyözésig melegítem, tehát pont addig, h ne kezdjen el forrni és akkor öntöm a masszába, nekem is nagyon híg lesz, de h?t?be téve megköt elég hamar! Próbáld meg így, vagy van még egy ötletem, h folpakkot tegyél a forma aljára, akkor nem folyik ki. Én azt a túrótortánál alkalmazom, mert annak nincs alapja, csak maga a torta, az is nagyon finom, nem kell sütni és idénygyümikkel lehet a tetejét telerakni!

bridge

Pont ilyen joghurttorta receptet kerestem! Nagyon finom lett. Pedig én még a tortazselé olvasztást is elrontottam, de ez csak annyit jelentett, hogy egy picit szemcsésebb lett a massza.De a végén mégis tökéletesen összeállt és fincsi lett. Igazi nyári, gyors finomság. Köszi a receptet!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek