Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Patisszonkrém Vivuctól

Patisszonkrém Vivuctól
Patisszonkrém Vivuctól
45 perc / előkészület: 10 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyári mártogatós! Fincsi, könnyed vacsora!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A patisszont félbevágjuk, sütőbe tesszük 35 percre 180 fokon.
  2. Ha megpuhult, kikaparjuk a magját, kidobjuk, majd a belsejét kikanalazzuk, robotgépbe tesszük a fűszerekkel, a fokhagymával, és pürésítjük!
  3. Kész is, pirítóssal tálaljuk.
  • sütési hőfok: 185°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 400 Ft

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 775
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Vivuc

Mióta szakács: 2014.07.17.
17 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

patisszonos kence

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

38
patisszon 2 db
őrölt fűszerkömény 1 kávéskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd