Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns diétás csirkefalatkák mungóbabcsírával

Pikáns diétás csirkefalatkák mungóbabcsírával
Pikáns diétás csirkefalatkák mungóbabcsírával
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet egy japán testépítő blogján találtam, gyorsan ki is próbáltam, mivel szénhidrátmentes diétát tartok. Proteinben gazdag, diétás étel, fogyózók és testépítők figyelmébe is ajánlom!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

A mungóbabcsíra Japánban nagyon népszerű, alapvető fehérjepótló táplálék , rostban gazdag és segíti a méregtelenítést. Ebédre, vacsorára ajánlom azoknak, akik odafigyelnek az egészségükre vagy fogyóznak.

 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet szeleteljük fel minél vékonyabb csíkokra.
  2. A mungóbabcsírát öblítsük le egy szitában, majd hagyjuk a vizet lecsepegni róla.
  3. Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olívaolajat, majd a chiliszószt kicsit pirítsuk meg rajta.
  4. Ezután a csirkehúst hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, és átsütjük.
  5. Hozzáadjuk a mungóbabcsírát, majd az ecetet, és ha megpárolódott, már tálalhatjuk is:-)
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 500
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: japán
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

diétás csirke mungóbabcsírával, reform csirkemell, proteinben gazdag mungóbabcsírás csirkemell

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

194
csirkemell filé 1 db
mungóbabcsíra 20 dkg
chilipaszta 1 teáskanál
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ecet 2 ek