Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petrezselyem pestós fusilli

Petrezselyem pestós fusilli
Petrezselyem pestós fusilli
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kedvelem a petrezselyem pestót. Javára írható, hogy hozzávalói szinte mindig rendelkezésre állnak, de ha nem, beszerzése sem jelent túl nagy bonyodalmat. Az egyszerű, petrezselyemzöldből, dióból, fokhagymából és olívaolajból álló változatot készítem. Ezt szeretem a legjobban. Természetesen ízlés szerint adható hozzá kevés parmezán sajt, tejszín is. A petrezselyem pestó ezúttal fusilli tésztára került.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

A pestóhoz parmezán és tejszín is adható.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát forró, sós vízben haraphatóra - azaz al dente - főzzük.
  2. A pestó hozzávalóit összeturmixoljuk. (Késes aprítót is használhatunk.)
  3. A leszűrt és melegen tartott tésztát tetszés szerinti mennyiségű pestóba forgatjuk. Ennyi az egész, és már fogyaszthatjuk is. :)
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 22 482
elküldve: 1
receptkönyvben: 234
elkészítve: 5/13
Facebookon megjelent: 1

szakács

Tündér

Mióta szakács: 2010.03.19.
257 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pestos fusilli tészta, zöldpestos tészta, petrezselyem pestos tészta

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1207
fusilli tészta 30 dkg
petrezselyem 1 csokor
fokhagyma 2 gerezd
dió 8 dkg
olívaolaj 1 dl
0 ízlés szerint