Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pestos rizssaláta

Pestos rizssaláta
Pestos rizssaláta
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Forró nyári estéken, amikor leginkább csak valami nagyon könnyű vacsorára vágyunk, és egy jó pohár fröccsre. Nos, akkor jön a legjobb társnak ez a csodálatosan finom saláta, ami rizs és pesto keveréke. A legjobb természetesen, ha nem bolti pestot veszünk, hanem mi csinálunk magunknak, mert sokkal olcsóbb és finomabb lesz!

hozzávalók / 4 adag

Pesto:

Saláta:

Szólj hozzá!

elkészítés

Pesto:

  1. Egy robotgépbe -bátrabbak mozsárba-, mindent beleteszünk, és rövid idő alatt összepulzáljuk.
  2. Igény szerint lehet több sajtot vagy olívaolajat használni, attól függően, hogy milyen állagú pestora vágyunk.

Saláta:

  1. Főzzünk rizst, és hagyjuk kihűlni.
  2. A kihűlt rizsre szórjuk rá a diót, majd kanalazzuk rá egyenletesen a pestonkat.
  3. Keverjük jól össze az egészet, és plusz kis parmezánnal még szórjuk meg a végén.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 257
elküldve: 0
receptkönyvben: 81
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Tamas

Mióta szakács: 2016.03.21.
36 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

diós rizssaláta, pesztós saláta rizzsel

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

628
bazsalikom 1 csokor
dió 1 marék
parmezán sajt 10 dkg
citromlé 0.5 citromból nyert
fokhagyma 3 gerezd
olívaolaj 5 ek
rizs 1 bögre
dió 10 dkg
parmezán sajt 5 dkg
víz 5 dl
0 ízlés szerint