Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pecsenyekacsamáj mandulabundában

Pecsenyekacsamáj mandulabundában
Pecsenyekacsamáj mandulabundában
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bár flancosnak tűnik, egyáltalán nem nehéz elkészíteni a mandulabundás kacsamájat, ami egy kanálka áfonyalekvárral lesz igazán tökéletes.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat sózzuk-borsozzuk, majd villával felverjük, a lisztet és a mandulapelyhet egy-egy tányérba öntjük.
  2. Liszt-tojás-mandulapehely sorrendben bepanírozzuk a májakat.
  3. Felhevítjük az olajat, és mindkét oldalán ropogósra sütjük a kacsamájat.
  4. Áfonyalekvárral és krumplipürével tálaljuk.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 625
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
930 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bundás máj

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

934
kacsamáj 50 dkg
finomliszt 10 dkg
tojás 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mandulapehely 10 dkg
napraforgó olaj 0.5 dl
áfonyadzsem 4 teáskanál
burgonyapüré 50 dkg