r
Nosalty Logó

Pástétommal töltött paprika és paradicsom

Hobbychef
Pástétommal töltött paprika és paradicsom
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

980
Kalória
25.2g
Fehérje
45.3g
Szénhidrát
78.3g
Zsír
443.2g
Víz
225g
Koleszterin
7.9g
Élelmi rost
12.8g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 980 kcal
  • 4% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1959 kcal
  • 4% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 142 kcal
  • 4% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    25.2 g

Zsír

  • Összesen
    78.3 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1912.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    182 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    433 mg
  • Nátrium
    1131 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    45.3 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    443.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2558 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    97 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    57 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    159 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1502 micro
  • α-karotin
    228 micro
  • β-karotin
    12561 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    867 micro
Összesen 980 kcal
  • 4% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    50.5 g

Zsír

  • Összesen
    156.6 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    89 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    450 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3825.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    364 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    172 mg
  • Foszfor
    866 mg
  • Nátrium
    2261 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    90.6 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

Víz

  • Összesen
    886.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5116 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    28 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    195 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    113 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    318 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3003 micro
  • α-karotin
    457 micro
  • β-karotin
    25121 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    1734 micro
Összesen 1959 kcal
  • 4% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    283.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    167 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    6.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    65.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    379 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    222 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    1859 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    762 micro
  • Lut-zea
    128 micro
Összesen 142 kcal

Elkészítés

  1. A paprikát félbevágjuk, csumáját eltávolítjuk, megtöltjük a fokhagymás pástétommal. A paradicsomot megskalpoljuk, belsejét kivágjuk, megtöltjük a fűszeres pástétommal. A zöldségeket berakjuk egy nagy serpenyőbe.
  2. A batátát megpucoljuk, felszeleteljük, a zöldségek mellé rakjuk. Fűszerezzük, meglocsoljuk olajjal. Letakarjuk alufóliával, és berakjuk a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s hőlégkeverés mellett 30 percig sütjük.
  3. A sajtot lereszeljük, a fóliát levesszük a serpenyőből, rászórjuk zöldségekre a sajtot, a hőt megemeljük 200 C fokra, 15 perc elteltével átkapcsolunk grill fokozatra, s addig sütjük, míg a zöldségek és a sajt is megpirulnak.
  4. Tálaláskor a tányérra teszünk jégsaláta-leveleket, s a serpenyő tartalmának a felét elrendezzük a tányéron.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 45 p
  • Sütés hőfoka: 200 °C

Már rég mutattam töltött zöldségeket.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...