Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párolt sertéshús Glaser konyhájából

Párolt sertéshús Glaser konyhájából
Párolt sertéshús Glaser konyhájából
125 perc / előkészület: 20 perc főzés: 105 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az alaplé egy részét helyettesíthetjük vörösborral.  A mártáshoz keverhetünk 1-2 ek tejszínt is. Tálaljuk burgonya- vagy zsemlegombóccal.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra töröljük. A húst bedörzsöljük a sóval, borssal, köménnyel, majoránnával és a mustárral. A hagymát megtisztítjuk, durvára vágjuk. A sárgarépát megtisztítjuk, kockákra vágjuk.
  2. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk. A húst körbe megpirítjuk a forró olajban, majd hozzáadjuk a hagymát és a sárgarépát, további 2-3 percig pirítjuk.
  3. Felöntjük a levessel, felfőzzük, majd lefedve alacsony hőmérsékleten kb. 90-105 percig főzzük.
  4. A húst kivesszük, alufóliába csomagoljuk, és kb. 15 percet hagyjuk pihenni. A levet, amibe főtt, egy lábasba szűrjük, át is passzírozzuk egy kicsit, felfőzzük, és a liszttel összegyúrt vajjal besűrítjük. Sóval, borssal ízesítjük.
  5. A húst szeletekre vágjuk és a mártással talajuk.
  • költség: 2000 Ft
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 5 789
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: német
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

párolt karaj fűszeres mártással, egészben főtt sertéshús, mustáros sertés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

388
sertéshús 1.2 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 ek
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
majoranna 1 kk
szójaolaj 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
sárgarépa 1 közepes db
alaplé 300 ml
vaj 1 ek
finomliszt 1 evőkanál