Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos uborkás raita

Paradicsomos uborkás raita
Paradicsomos uborkás raita
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A raiták sós joghurttal elkevert, reszelt vagy apróra vágott zöldségek, melyek enyhítik a csípős ételek erejét, és kedvezően hatnak az emésztésre.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot és az uborkát megmossuk, kockákra vágjuk, majd elkeverjük a joghurttal. Sóval, borssal és római köménnyel ízesítjük.
  2. Az olajat felforrósítjuk, rászórjuk a mustármagot, és tovább forrósítjuk, míg a magok elkezdenek pattogni. A raitához adjuk.
  3. Hozzákeverjük a durvára vágott koriander leveleket, és legalább 60 percre hűtőbe tesszük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 5 188
elküldve: 1
receptkönyvben: 76
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: indiai
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
adag: 2 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

sós joghurttal elkevert apróra vágott zöldségek, paradicsomos uborkás mártogatós, joghurtos mártogatós

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Cantatrice
Cantatrice Mon, 2018-07-16 22:28

Szia!
Próbáltad már világossárga mustármaggal? Nekem ez a hagyományos van itthon, ki merjem próbálni? Köszi! Éva

191
paradicsom 1 közepes db
uborka 200 g
görög joghurt 250 g
római kömény 1 kávéskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
mustármag 1 kk
koriander 10 szál