Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsommártás (rántással)

Paradicsommártás  (rántással)
Paradicsommártás  (rántással)
45 perc / előkészület: 25 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szerintem a legjobb a házi paradicsom, amit saját magam teszek el télre!
Nem csak azért, mert az én munkám van benne, hanem azért is, mert ebben érezni a nyár minden ízét és illatát!!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ezt nem csak főve lehet fogyasztani, hanem hidegen, az üvegből meginni is nagyon egészséges, szinte a téli vitamin egyik forrása.
Mi most töltött fasírt és főtt burgonya mellé ettük.
 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajat feltesszük, és belereszeljük a vöröshagymát, megpirítjuk. (Vigyázzunk, ne égjen meg!)
  2. Beletesszük az 1 ek lisztet, zsemleszínűre pirítjuk, majd felengedjük a nyáron eltett paradicsomlével.
  3. Ízesítjük sóval, borssal, oregánóval és 1 csipet őrölt pirospaprikával, valamint a babérlevéllel.
  4. Lassú tűzön főzzük kb. 10-20 percig.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 33
össznézettség: 86 564
elküldve: 1
receptkönyvben: 80
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Kissné Griezer Erzsébet

Mióta szakács: 2010.01.13.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: szósz
vegetáriánus: vegán
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
diéta: tejmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

hagyományos paradicsomszósz rántással, paradicsommártás házi paradicsomléből

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

118
vöröshagyma 1 kis fej
paradicsomlé 15 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
babérlevél 1 db
finomliszt 1 evőkanál
olívaolaj 2 ek
fűszerpaprika 1 csipet