r
Nosalty Logó

Panna rétegezett tésztasalátája

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Szikszai Anna
Panna rétegezett tésztasalátája
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 721 kcal
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2881 kcal
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 201 kcal
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    24.5 g

Zsír

  • Összesen
    27.8 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2119.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    79 mg
  • Kálcium
    431 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    108 mg
  • Foszfor
    431 mg
  • Nátrium
    1056 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    205.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    174 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    80 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    353 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    63 micro
  • β-karotin
    1296 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1608 micro
  • Lut-zea
    2638 micro
Összesen 721 kcal
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    97.9 g

Zsír

  • Összesen
    111.2 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    178 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8478.1 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    317 mg
  • Kálcium
    1726 mg
  • Vas
    36 mg
  • Magnézium
    432 mg
  • Foszfor
    1722 mg
  • Nátrium
    4223 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    377.7 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    820.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    695 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    74 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    318 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1411 micro
  • Kolin:
    180 mg
  • Retinol - A vitamin:
    250 micro
  • α-karotin
    253 micro
  • β-karotin
    5184 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6433 micro
  • Lut-zea
    10551 micro
Összesen 2881 kcal
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    592 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    295 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    362 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    449 micro
  • Lut-zea
    737 micro
Összesen 201 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Főzzük al dentére a tésztát forró, lobogó sós vízben, majd locsoljuk meg egy kis olívaolajjal, és tegyük félre hűlni.
  2. Amíg a tészta hűl, vágjuk fel az alapanyagokat, majd szépen, a képen látható módon rétegezzük egymásra őket. Ezzel az eljárással frissen is tarthatjuk az összetevőket, ha nem akarjuk rögtön elfogyasztani. Ez utóbbi esetén érdemes a rukkolát csak a tálalás előtt a tetejére halmozni.
  3. Tálaláskor keverjük össze a rétegeket, locsoljuk meg olívaolajjal, és tekerjünk rá egy kis frissen őrölt borsot.
  • Receptkönyvben: 76
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7043
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Szikszai Anna 35 recept

Nagy szerelmese vagyok a tésztaételeknek, mostanság sokat kísérletezek a salátás változatokkal is. Ez is egy ilyen próbálkozás eredménye, a tálalás pedig egy partyra készült.

Címlapról ajánljuk

További cikkek