Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paleo, AIP harcsa curry

Paleo, AIP harcsa curry
Paleo, AIP harcsa curry
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ízletes és tápláló étel a paleo, illetve a (magokat, olajos magvakat, tojást, mesterséges édesítőket és burgonyaféléket sem tartalmazó) autoimmun protokoll követőinek.

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

Ajánlott köretek: karfiolrizs, párolt vagy sült zöldségek.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kókuszolajat serpenyőben felmelegítjük, és beletesszük a felszeletelt fokhagymát, az apróra vágott gyömbért, a kurkumát, a fahéjat és a sót. Folyamatos kevergetés mellett körülbelül egy percig pirítjuk.
  2. Amint a fűszerek elkezdik kiengedni az aromájukat, hozzáadjuk a körülbelül 2x2 centis darabokra vágott harcsafilét. Lefedve néhány perc alatt készre pároljuk.
  3. Amikor a hal megfőtt, hozzáadjuk a kókusztejet, lehúzzuk a tűzről, majd meghintjük friss petrezselyemzölddel. Tálalás előtt a fahéjrudat eltávolítjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 341
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Delicious&Healing

Mióta szakács: 2016.07.03.
7 recept

receptjellemzők

konyha: indiai
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres harcsa, gyömbéres halragu

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

334
afrikai harcsa 1 kg
kókusztej 1 dl
fahéjrúd 1 db
kurkuma 1 teáskanál
gyömbér 1 hüvelykujjnyi
1 kávéskanál
fokhagyma 4 gerezd
kókuszolaj 3 ek
petrezselyem 0 ízlés szerint