Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsános csicseriborsó-serpenyő

Padlizsános csicseriborsó-serpenyő
Padlizsános csicseriborsó-serpenyő
28 perc / előkészület: 15 perc főzés: 13 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom étel húsmentes napokra. Tálaljuk kuszkusszal vagy friss lepénykenyérrel és görög joghurttal. Ízesíthetjük 1-2 gerezd fokhagymával és chilivel is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A paprikát és a padlizsánt megmossuk, kockákra vágjuk.
  2. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, hozzáadjuk a hagymát, padlizsánt és paprikát, kb. 5 percig pirítjuk.
  3. Felöntjük a paradicsommal és a levessel. Hozzákeverjük az ajvárt. Felfőzzük, sóval, borssal és római köménnyel ízesítjük. Lefedve kb. 10 percig főzzük.
  4. Majd hozzáadjuk a leszűrt csicseriborsót és a petrezselyem felét, további 2-3 percig főzzük. A maradék petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 229
elküldve: 0
receptkönyvben: 51
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

padlizsántál, csicseritál

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Liguana
Liguana Wed, 2017-06-14 20:40

Ez annyira, de annyira finom! Koszonom, hogy feltoltotted a receptet! Egyszeru es egeszseges is raadasul!

307
padlizsán 1 db
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
konzerv paradicsom 200 g
zöldség alaplé 150 ml
ajvár 4 ek
csicseriborsó konzerv 150 g
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
római kömény 0.5 teáskanál
petrezselyem 2 ek