r
Nosalty Logó

Őszibarackos-ribizlis kevert süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Napfény és fűszer
Őszibarackos-ribizlis kevert süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 510 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 3052 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 204 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    21.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    597.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    143 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    250 mg
  • Nátrium
    141 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    115.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    138 micro
  • β-crypt
    57 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    254 micro
Összesen 510 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    63.4 g

Zsír

  • Összesen
    129 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    724 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3587.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    149 mg
  • Kálcium
    859 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    212 mg
  • Foszfor
    1498 mg
  • Nátrium
    845 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    413.9 g
  • Cukor
    199 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    694.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    391 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    42 mg
  • C vitamin:
    72 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    633 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    828 micro
  • β-crypt
    345 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1525 micro
Összesen 3052 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    239.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.6 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    55 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    102 micro
Összesen 204 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojások habját felverjük.
  2. A sárgáját a cukorral kihabosítjuk, hozzáadjuk az olajat, a tejet, majd a sütőporral elkevert lisztet. Összekeverjük a tojásfehérjével.
  3. Legvégül a csokilencsét adjuk hozzá.
  4. Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük, majd rászórjuk a gyümölcsöt és végül egy kis barna cukrot.
  5. 170 C-os sütőbe 15-20 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 172
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 9154
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Őszibarackos-ribizlis kevert süti
Napfény és fűszer 34 recept

Bármilyen gyümölccsel kitűnően működik.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

14 foszlós-omlós leveles tésztás apróság a kedves vendégeknek

A leveles tészta nagy könnyebbséget tud jelenteni az általában káoszos konyhai sürgés-forgásban: nagyon gyors, a bolti változat sem ciki, finom, és sós meg édes formában is felhasználható. Sőt, még húsokat is bugyolálhatunk bele! Lássuk ezúttal, hogy milyen sajtos-sós apróságok készülhetnek belőle vendégváró gyanánt.

Nosalty

További cikkek

Fasírtreceptek húsvétra

Kezdő szakácsok, gyakorlott háziasszonyok, az alábbi húsvéti fasírtreceptekből bárki megtalálja azt a rudat vagy golyót, amit az ünnepi asztalra varázsolhat.