Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgabarackos cobbler

Sárgabarackos cobbler
Sárgabarackos cobbler
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy könnyű nyári finomság a családi receptarchívumból.

hozzávalók / 3 adag

cobblerhez

tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

cobblerhez

  1. A sárgabarackokat félbevágjuk, és egy nagyobb, lapos jénai tálban vagy pitesütőtálban vágási felületükkel felfelé ritkásan elhelyezzük.
  2. A lágy vajat habosra keverjük a cukorral és a tojással. Ezután beleforgatjuk a szódaporos lisztet. Kiskanállal a barackok közé rakosgatjuk a krémszerű masszát.
  3. Előmelegített sütőbe tesszük, és tűpróbáig sütjük.

tetejére

  1. Amikor kivettük a sütőből, langyosra hűtjük. A tetejét megszórjuk vaníliás porcukorral, és így kínáljuk a selymesen lágy, puha, illatozó desszertünket.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x30 cm
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 285
elküldve: 5
receptkönyvben: 75
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Lizinka

Mióta szakács: 2013.12.27.
448 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
konyhatitkok: nagyi receptjei
költség egy főre: olcsó receptek
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna
adag: 3 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

barackos sütemény

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Tue, 2017-07-25 22:11

Szia Andi!

Én pedig ezzel a sütiddel szemezek! :)

További szép, kellemes napokat!

Judyth

423
sárgabarack 6 közepes db
vaj 7 dkg
cukor 7 dkg
tojás 1 db
finomliszt 5 csapott ek
szódabikarbóna 5 csipet
vanillincukor 0.5 csomag
porcukor 1 csapott ek