Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Őszibarackos-lekváros zabpehely

Őszibarackos-lekváros zabpehely
Őszibarackos-lekváros zabpehely
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ideje kísérletezgetek a zabpehellyel, így született meg ez a finomság :) 

Én cukormentes konzervet és diabetikus lekvárt tettem bele, így még egészségesebb.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejet, zabpelyhet és az édesítőszert feltesszük főzni.
  2. Amíg elkezd forrni, felkockázzuk apró darabokra a barackot.
  3. Ha elkezdett forrni, folyamatosan kevergetés mellett a megfelelő sűrűségűre főzzük.
  4. Ha kellőképpen besűrűsödött, hozzáadjuk a barackot és a lekvárt, majd hagyjuk, hogy még egyet rottyanjon.
  5. Kész is! Hagyjuk kihűlni, majd fogyaszthatjuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 811
elküldve: 1
receptkönyvben: 9
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

d.nikcsi

Mióta szakács: 2017.03.03.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
diéta: tojásmentes
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

barackos kása, zabkása barackosan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

408
tej 2.5 dl
zabpehely 50 g
édesítőszer 1 teáskanál
őszibarack 15 dkg
cukormentes lekvár 1 ek