r
Nosalty Logó

Őszibarack 4.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
TraRita
Őszibarack 4.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A krémhez

A forgatáshoz

Összesen 1946 kcal
  • 6% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A krémhez

A forgatáshoz

Összesen 7784 kcal
  • 6% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A krémhez

A forgatáshoz

Összesen 373 kcal
  • 6% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 9% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.3 g

Zsír

  • Összesen
    87.6 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    156 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    810.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    165 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    294 mg
  • Nátrium
    198 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    261.9 g
  • Cukor
    106 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    345 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    73 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    325 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    238 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    147 micro
Összesen 1946 kcal
  • 6% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 9% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105.1 g

Zsír

  • Összesen
    350.3 g
  • Telített zsírsav
    112 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    155 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    64 g
  • Koleszterin
    624 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3241.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    299 mg
  • Kálcium
    662 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    282 mg
  • Foszfor
    1175 mg
  • Nátrium
    794 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1047.5 g
  • Cukor
    425 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    147.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1381 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    291 micro
  • K vitamin:
    143 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    274 micro
  • Kolin:
    532 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1300 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    950 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    589 micro
Összesen 7784 kcal
  • 6% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 9% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    16.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    155.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    56 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.2 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 373 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A forgatáshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, golyókat formázunk, és megsütjük. De nem kell nagyon sütni, épp hogy színe legyen.
  2. Óvatosan kikaparjuk a közepüket.
  3. Elkészítjük a tölteléket a következő hozzávalókból: a kikapart tészta, 2 dl tej, ízlés szerint porcukor, rum, 2 ek kakaó, 15 dkg margarin.
  4. Habosra keverjük, majd betöltjük a tésztákat, kettesével összeragasztjuk.
  5. Egyik felét mandula-, másik felét vérnarancs-aromával bekenjük, és megforgatjuk kristálycukorban. Tetejét díszíthetjük levéllel.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 390
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 48853
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Őszibarack 4.
TraRita 118 recept

Ez egy fantasztikusan finom süti az apró sütemények családjából. Igaz macerás az elkészítése, de megéri!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A forgatáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...