Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Natúr szelet brokkolis hajdinával

Natúr szelet brokkolis hajdinával
Natúr szelet brokkolis hajdinával
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Múltkor olvastam az Ízes kalandok blogon, és egyből megfogott. El is készült, és nem rossz... sőt! Nagyon finom. Sütöttem hozzá csirkemellet, és máris adott egy finom, könnyű és gyors ebéd.:)))

hozzávalók / 5 adag

A körethez

A húshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hajdinát megmossuk, és egy éjszakára beáztatjuk. Másnap a brokkolit megmossuk és rózsáira szedjük, majd sós vízben megfőzzük puhára.
  2. Az aprított hagymát az olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a beáztatott hajdinát is. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel szórjuk meg, és pici vízzel lefedve megpároljuk a hajdinát. Ha kész, összekeverjük a főtt brokkolival, és ha szükséges, még utána sózhatunk.
  3. A húst ételízesítővel szórjuk meg, és pici olajon megpirítjuk mindkét oldalát, majd öntünk rá kevés vizet, és lefedve megpároljuk. Ha kész, a brokkolis hajdinával tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 17 976
elküldve: 9
receptkönyvben: 205
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Niki44

Mióta szakács: 2012.11.10.
53 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

natúr csirkemell hajdinával, csirkemell brokkolis hajdinával, natúr csirke brokkolis hajdinával

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

802
hajdina 1 bögre
víz 5 dl
brokkoli 1 közepes db
vöröshagyma 1 kis db
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
csirkemell filé 9 db
ételízesítő 0 ízlés szerint
víz 2 dl
napraforgó olaj 1 dl