Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Natúr, borsos karaj rántott burgonyával

Natúr, borsos karaj rántott burgonyával
Natúr, borsos karaj rántott burgonyával
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Aki szeret sertéskarajból ételt készíteni, az tudja, hogy szárazabb, mint a tarja, ugyanakkor nagyon finom tud lenni, ha nem szárítjuk ki!!!! Ja és pofonegyszerű elkészíteni... :-)))))

hozzávalók / 3 adag

natúr hús

rántott burgonya

Sütőzsiradék

rántott burgonya

ajánlat

A húst ne süssük túl, hisz akkor szárazabb lesz!! Vágjunk belőle le egy darabkát, és kóstoljuk meg, átsült-e!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajt vékonyra felszeleteljük. Borsozzuk, ételízesítővel beszórjuk.
  2. Egy nagyobb teflonba téve a zsíron először az egyik oldalát, majd megfordítva a másik oldalát is kérgesre sütjük. Mikor látjuk, már van kis színe, akkor megsózzuk. Két-három percig még sütjük, aztán kész.
  3. A burgonyát hámozás, mosás után 5-7 mm vastag szeletekre vágjuk. Lisztbe, sóval, tejjel ízesített tojásba, és végül zsemlemorzsába forgatjuk. Bepanírozzuk. Olajban kisütjük, és papírtörlőre szedjük.
  4. Jó étvágyat!!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 21
össznézettség: 2 089
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
723 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

karaj sütve,karaj borsosan,sült karaj rántott krumplival,sült karaj,karaj krumplival,borsos karaj,fűszeres hús

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1088
sertés rövidkaraj 70 dkg
sertészsír 2 ek
bors 0 ízlés szerint
1 teáskanál
ételízesítő 1 kávéskanál
burgonya 4 db
finomliszt 1 bögre
tojás 1 db
tej 0.5 dl
1 kávéskanál
zsemlemorzsa 1 bögre